Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika Glavna stran
Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika, Studenec 15, Škofja Loka
Zveza tabornikov Slovenije - nacionalna skavtska organizacija     Svetovna organizacija skavtskega gibanja - WOSM
Stran, posvečena golažijadiStran o novem taborniškem domuGlas svobodne JeloviceIzobraževalni tabor za popotmnice in popotnikeAvtoorientacija RSK forum
Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika
Mediji  |  Kontakti  |  Kazalo  |  Iskanje  
Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika
Slika teme
 
Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika

KLUB grč

Grče, taborniki starejši od 27 let, s pestrim in zanimivim programom skrbimo, da tudi starejši taborniki še vedno uživamo z rutko okrog vratu. Predvsem pa je naše glavno poslanstvo povezovanje in druženje, ki večkrat temelji tudi na izobraževalni osnovi. Poskrbimo, da se srečamo vsaj enkrat mesečno, pa naj bo to čisto običajen simpozij ali pa izlet pod znamko G.I. - v katerem obiščemo zanimivejše mesto v Evropi in ga raziščemo brez vodiča.
Klub grč zajema velik starostni razpon članov, zato bi lahko klub razdelili v aktivne in delno aktivne. Aktivne grče so zaposlene na večih področjih. Večina jih opravlja pomembne funkcije v rodovi upravi, nekateri so poleg tega še vodniki, vodje akcij, aktivisti itd. Naše delovanje je zadnjih petih letih prispevalo levji delež k dokončanju novega taborniškega doma.

Letno organiziramo tri večje akcije, to so:

Grče predstavljamo močno zaledje rodu. Tako rodu nudimo pomoč pri organizaciji večjih akcij, kot sta npr. PPT in Glas Svobodne Jelovice. Prav tako  obiskujemo različna taborniška tekmovanja, kjer vedno posegamo po visokih mestih. Med srečanja, ki niso vedno v 100% taborniški družbi pa bi lahko šteli tudi tedensko rekreacijo, obiske različnih športnih in kulturnih prireditev ter različne izlete.

Aktivnost grč je navadno odvisna od prostega časa in energije, ki jo je posamezen član pripravljen vložiti v taborniško organizacijo. Grče - taborniki za vedno!Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika

 

 

 

 

 

 
 
Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika
Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika
Vse pravice pridržane.  |  © RSK Škofja Loka  |  Prijavi napako Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika