Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika Glavna stran
Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika, Studenec 15, Škofja Loka
Zveza tabornikov Slovenije - nacionalna skavtska organizacija     Svetovna organizacija skavtskega gibanja - WOSM
Stran, posvečena golažijadiStran o novem taborniškem domuGlas svobodne JeloviceIzobraževalni tabor za popotmnice in popotnikeAvtoorientacija RSK forum
Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika
Mediji  |  Kontakti  |  Kazalo  |  Iskanje  
Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika Slika teme
 
Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika

opis notranjosti

Klet

Klet ima, prav tako kot pritličje, samostojen vhod. V njej se nahaja PP soba, ki je opremljena s kavčem, klubsko mizico in nekaj omarami. Primerna je za sestanke in srečanja članov PP klubov in sprejme približno 20 ljudi. V kletnem predprostoru bo urejena čajna kuhinja, poleg nje se nahaja skladišče, v katerem se hrani orodje in ostala oprema. Tu najdemo še samostojno stranišče in kopalnico s kabino za prhanje.

Pritličje

V pritličju se nahaja MURN soba, sicer namenjena najmlajšim, vendar zaradi velike mize primerna za sestanke in srečanja približno 15-ih odraslih oseb.
GG in MČ soba sta urejeni za srečanja naših osnovnošolcev. Obe sobi sta opremljeni z mizo, omaro s pripomočki za sestanke in oglasnimi deskami. Primerni sta za srečanja približno 10-ih oseb.
Pisarna s pisalno mizo je namenjena urejanju pisarniških poslov in arhivu. V pritličju se nahaja tudi žensko in moško stranišče.

Podstreha

Na podstrehi, kamor pridemo skozi pisarno, pa se nahaja največja soba v taborniškem domu – GRČA soba. Večnamenska soba je primerna predvsem za druženje in akcije posameznih družin. Prostor je velik in odprt, tako lahko v njem prenoči tudi do 30 oseb.  V sobi se nahajajo zvočniki, ki poleg predvajanja glasbe omogočajo tudi predvajanje večkanalnega filmskega zvočnega zapisa. To je tudi edina soba, ki ima dostop do balkona.Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika 
 
Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika
Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika
Vse pravice pridržane.  |  © RSK Škofja Loka  |  Prijavi napako Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika