Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika Glavna stran
Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika, Studenec 15, Škofja Loka
Zveza tabornikov Slovenije - nacionalna skavtska organizacija     Svetovna organizacija skavtskega gibanja - WOSM
Stran, posvečena golažijadiStran o novem taborniškem domuGlas svobodne JeloviceIzobraževalni tabor za popotmnice in popotnikeAvtoorientacija RSK forum
Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika
Mediji  |  Kontakti  |  Kazalo  |  Iskanje  
Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika Slika teme
 
Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika

Predstavitev objekta

Taborniški dom Rodu svobodnega Kamnitnika leži ob sotočju Poljanske in Selške Sore, na naslovu Studenec 15. Pred domom je urejeno parkirišče za dve osebni vozili, okoli doma pa je nekaj travnate površine. Na vzhodni strani objekta so pritrjena držala, v prvi vrsti namenjena shranjevanju sušic za raznovrstne pionirske objekte. Dom ima plinsko centralno ogrevanje in brezžično povezavo na svetovni splet.

Taborniški dom je v prvi vrsti namenjen za potrebe delovanja RSK. Člani bomo dom uporabljali za svoja tedenska srečanja, vodstva (rodu in družin) pa za sestavljanja programov in smernic dela, vsi skupaj pa za druge večje akcije.

Velik travnik pred domom omogoča tudi akcije na prostem, ki v osnovi niso vezne na taborniški dom, saj dom nudi vso infrastrukturo za izpeljavo le- teh (tekočo vodo, sanitarne prostore, shranjevanje opreme akcij …).

Dom bo, kljub obsežni dejavnosti rodu, mogoče tudi najeti. Najem bo možen ob vikendih (petek, sobota, nedelja) in v času šolskih počitnic. Objekt je dovolj velik za delovanje manjših skupin do 30 oseb in tako primeren predvsem za različne sestanke, srečanja in posvete.Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika
Lokacija

Taborniški dom RSK
Studenec 15
4221 Škofja Loka


 
Fotoutrinek
 
 
Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika
Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika
Vse pravice pridržane.  |  © RSK Škofja Loka  |  Prijavi napako Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika