Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika Glavna stran
Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika, Studenec 15, Škofja Loka
Zveza tabornikov Slovenije - nacionalna skavtska organizacija     Svetovna organizacija skavtskega gibanja - WOSM
Stran, posvečena golažijadiStran o novem taborniškem domuGlas svobodne JeloviceIzobraževalni tabor za popotmnice in popotnikeAvtoorientacija RSK forum
Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika
Mediji  |  Kontakti  |  Kazalo  |  Iskanje  
Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika Slika teme
 
Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika

V znamenju Bonda 007

Številka prijavljenih ekip za letošnje tekmovanje se je ustalila na okrogli 60-ki. Tudi letos so bili k sodelovanju lepo vabljeni orientacisti, ki so tekmovali pod enakimi pogoji kot taborniki (na isti progi, s svojo ekipo v konkurenci ali izven konkurence). Lahko pa so se na progo podali tudi posamično, vendar so tako avtomatično tekmovali izven konkurence.

Zbrali smo se prvo soboto v januarju, 6. 1. 2007, v OŠ Ivana Groharja v Podlubniku. Čeprav zimska orientacija letos ni bila deležna snega, je bilo vzdušje popolno, saj je v veselje vseh sijalo sonce in nas grelo. Ekipe so se poleg orientacije tako kot ponavadi preizkusile v znanju topografije, prve pomoči, preživetja v naravi, prehodile hitrostno etapo in iskale ranjenca.

Poleg tega pa organizatorji nismo pozabili na  zabavni del, kjer smo (v skladu z datumom) izbirali najbolj B(l)ond ekipo. Tekmovalci so tako morali rešiti tematski test na temo tajnega agenta 007 in streljati z zračno puško. Na koncu dolge hoje jih je v šoli čakal pasulj, za dodatek pa so dobili slastne palačinke in poseben Bondov 'koktejl'. Recept 'koktejla' je sicer tajna skrivnost, ampak če vam izdamo le dve sestavini, kot npr. kakav in nekaj kokosa, še nič ne veste.

»Loški taborniki smo tako pripravili še eno odlično tekmovanje, tokrat že 36. po vrsti. Tekmovalci so bili zelo zadovoljni in to nam pomeni največ. Zatorej se bomo drugo leto ponovno potrudili!« dodaja vodja tekmovanja, Jerica Bernik.

Fotogalerija 2007

Rezultati 2007 (pdf, 186kb)Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika
Hitre info

 Poiščite nas tudi na Facebooku!<<< klinki :)

GSJ 2017

Kdaj: 7. 1. 2017

 
Fotoutrinek
 
 
Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika
Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika
Vse pravice pridržane.  |  © RSK Škofja Loka  |  Prijavi napako Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika