Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika Glavna stran
Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika, Studenec 15, Škofja Loka
Zveza tabornikov Slovenije - nacionalna skavtska organizacija     Svetovna organizacija skavtskega gibanja - WOSM
Stran, posvečena golažijadiStran o novem taborniškem domuGlas svobodne JeloviceIzobraževalni tabor za popotmnice in popotnikeAvtoorientacija RSK forum
Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika
Mediji  |  Kontakti  |  Kazalo  |  Iskanje  
Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika Slika teme
 
Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika

Golažijada 2013.

Zdravo!

Letošnja golažijada bo potekala 5. maja. Razen spremembe na področju ravnanja z odpadki vse ostaja isto. Beri dalje.

  1. Zaradi vsakoletnih težav s smetmi (nekatere ekipe niso počistile za seboj) letos uvajamo kavcijo (20 eur ali osebni dokument) ,ki jo bo ekipa dobila nazaj, ko bo nekdo od organizatorjev preveril, če je "parcela" taka, kot je bila na začetku.
  2. Vse kar boste prinesli s seboj, boste tudi odnesli. Edini koš za smeti bo nameščen poleg točilnega avtomata in ta bo namenjen le plastični embalaži, v kateri bo organizator stregel pivo in golaž. Za vse ostalo (meso, čebula, kruh, vsa ostala hrana in pijača, ki jo boste prinesli) boste morali poskrbeti sami. Ta ukrep ni posledica naše lenobe ali vzvišenosti. Gre enostavno za odnos nekaterih ljudi, ki mislijo, da se lahko delajo norca in izkoriščajo prostovoljce, ki jim na koncu dogodka ostanejo kupi premešanih smeti.

Prijave se bodo odprle v ponedeljek, 22. aprila ob 12.00. Prijavite se lahko tukaj.

Kot vsako leto ostaja predplačilo v višini 15 €. Ko prijavite ekipo v spletni obrazec, morate v roku 2 (dveh) dni vplačati 15 € na
TRR SI56 0202 4005 3801 979 (odprt pri NLB),
sicer prijava ne bo veljavna in bo izbrisana iz seznama prijavljenih ekip. Preostali del prijavnine (20 €) boste poravnali na dan dogodka.

Prijavnina za ekipo znaša 35 €.

Letos velja enako določilo kot lani - prijavitelj ekipe mora biti polnoletni član Društva tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika in/ali Zveze tabornikov Slovenije. V prijavnico bo potrebno vpisati številko članske izkaznice. Plačana članarina še ne zagotavlja mesta na Golažijadi 2013. Potrebna je prijava!

Kdor bi želel imeti uradno majico dogodka, naj to javi na: mr.kujo@gmail.com ali johan.dagarin@gmail.com do 18.4.2013. Navesti je potrebno število majic, tip (moška/ženska) in njihovo velikost. Cena je 7€ na kos!

Se vidimo 5. maja!Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika
Fotoutrinek
 
 
Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika
Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika
Vse pravice pridržane.  |  © RSK Škofja Loka  |  Prijavi napako Društvo tabornikov Rod svobodnega Kamnitnika